Verse download: RunsAsDate 2013-11-04T17:05:40

2010 wordt het jaar van 'pingen'

PC-verkoop zal komende jaren weer toenemen

Verse download: RunsAsDate

Verse download: RunsAsDate

Je mag een gegeven paard wel niet in de bek kijken, maar het is best jammer dat sommige probeerversies van software maar beperkt houdbaar zijn. Soms kun je zo'n programma foppen door de systeemklok steeds terug te zetten.

Je mag een gegeven paard wel niet in de bek kijken, maar het is best jammer dat sommige probeerversies van software maar beperkt houdbaar zijn. Soms kun je zo'n programma foppen door de systeemklok steeds terug te zetten. Dat kan echter een stuk handiger: met RunsAsDate

Met RunAsDate kunt u elk programma wijsmaken dat de systeemklok op een bepaalde tijd en datum staat zonder deze daadwerkelijk te veranderen. U kunt zelfs voor elk programma een eigen specifieke snelkoppeling met datum maken. Uiteraard trapt lang niet elke probeerversie hier in, dus we geven geen succesgarantie.

Klik hier om naar de rubriek Downloads te gaan.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord