Verse download: Stream Torrent 2013-11-04T17:08:45

Smartphones worden steeds goedkoper

Weer bewezen: p2p goed voor verkoop muziek

Verse download: Stream Torrent

Verse download: Stream Torrent

Dat veel video op internet wordt aangeboden in de vorm van streaming media (kijken terwijl de informatie wordt gedownload) weet u wellicht. Dat veel downloaders van bestanden gebruik maken van torrents weet u natuurlijk ook. Maar wist u ook dat er een mix van de twee is? Stream Torrent is een programma dat de twee verschijnselen combineert.

Dat veel video op internet wordt aangeboden in de vorm van streaming media (kijken terwijl de informatie wordt gedownload) weet u wellicht. Dat veel downloaders van bestanden gebruik maken van torrents weet u natuurlijk ook. Maar wist u ook dat er een mix van de twee is?

Stream Torrent is een programma dat de twee verschijnselen combineert. Na installatie haalt het programma een lijst met internationale tv-zenders op die via een torrent-achtig netwerk worden gedeeld. Verwacht niet dat u kunt zappen als op uw gewone tv; het is allemaal nog in het pioniersstadium maar dat verleent er juist een bepaalde romantiek aan.

Klik hier om naar de rubriek Downloads te gaan.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord