Videobellen mogelijk door update Mozilla

© CIDimport

Videobellen mogelijk door update Mozilla

Geplaatst: 2 december 2014 - 08:03

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:57

Redactie ID.nl

Een nieuwe versie van Mozilla Firefox brengt een aantal interessante extra’s met zich mee, waaronder de mogelijkheid om te videobellen met ‘Hello’. Bovendien is in sommige landen gekozen voor bepaalde standaard-zoekmachines.

Mozilla kondigde de veranderingen aan op zijn eigen site.
 

Firefox Hello

Met Hello kunnen gebruikers videochatten met elkaar zonder dat daar een plugin, extensie of installatie voor nodig is. Je hoeft enkel op het chatwolkje te drukken in het aangepaste menu. Mocht je je wel willen registreren met e-mailadres, dan krijg je de mogelijkheid om contacten toe te voegen en op te slaan in je contactenlijst.
 

Standaard zoekmachine

Verder heeft Mozilla de standaard-zoekmachine in een aantal landen aangepast. Zo is Yandex ingesteld als de standaard zoekmachine voor Wit –Rusland, Rusland en Kazachstan en krijgt Noord – Amerika Yahoo als standaard zoekmachine in Mozilla Firefox. In Nederland verandert er niks aan de standaard zoekmachine van Mozilla.

Ook aan het design van de browser is gewerkt. Het is nu voor de gebruiker mogelijk om de ervaring te personaliseren. De gebruiker kan nu verschillende thema’s kiezen.

Mocht je de Hello-knop van Mozilla niet kunnen vinden, dan heeft het bedrijf hier een korte tutorial voor je klaargezet.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten