Vine voor Android 2013-11-04T15:37:00

iPhone in minuut gehackt via oplader

Samsung Evolution Kit: Oude TV upgraden

Vine voor Android

Vine voor Android

Een half jaar na de introductie van Vine op het iOS-platform is de applicatie nu eindelijk ook beschikbaar voor Android. Vine is de door Twitter opgekochte startup die in plaats van tekst, gebruikers laat communiceren via videofragmenten van zes seconden.

De video’s die je kunt maken en verspreiden via Vine doen nog het meeste denken aan animated gifs. De zes seconden filmpjes kun je vervolgens delen via Twitter. De app is erg populair en heeft al meer dan 13 miljoen gebruikers. Porno was nog even een probleem toen Vine net werd geïntroduceerd waardoor de leeftijdsgrens naar boven werd bijgesteld.

Vine voor Android

Vine voor Android met zoom-functie

De Android-versie heeft als goedmakertje voor het lange wachten wel een optie die iOS nog niet heeft: Zoom. Het zal je niet verbazen dat je met zoom kunt inzoomen op het filmpje. De komende weken komen er nog meer updates voor Android en iOS, waaronder delen via Facebook en het gebruik van hashtags. Vine voor Android is beschikbaar voor apparaten met Android 4.0 of hoger en kan in de Google Play Store worden gedownload.

[Via: Androidworld]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord