Vingerafdrukscanner in iOS 8.3 werkt bij veel gebruikers niet 2015-04-10T10:59:24

D-Link AC3200 Ultra is een router om bang van te worden

Statisch of dynamisch?

Vingerafdrukscanner in iOS 8.3 werkt bij veel gebruikers niet

Vingerafdrukscanner in iOS 8.3 werkt bij veel gebruikers niet

Geen enkele iOS-update is compleet zonder een flinke bug, en ook de recente upgrade naar iOS 8.3 verloopt niet vlekkeloos. Gebruikers melden dat de vingerafdrukscanner problemen geeft bij het ontgrendelen van de telefoon en van de App Store.

De klachten over de update stromen binnen via forums en op sociale media. De scanner werkt bij sommige gebruikers niet meer, hoewel Touch ID nog wel in de instellingen te gebruiken is. Apple bracht iOS 8.3 gisteren officieel uit, met als grootste verandering een Nederlands sprekende Siri.

Touch ID

De vingerafdrukscanner werkte aanvankelijk alleen om een iPhone of iPad te ontgrendelen op een veilige manier, maar sinds kort is het ook mogelijk om aankopen in de App Store af te rekenen met je vingerafdruk.

Problemen met inlogen

De problemen ontstaan lang niet bij alle gebruikers, en de precieze omvang is niet duidelijk. Toch komen er bovengemiddeld veel klachten binnen over de update, onder andere op het forum van Apple en op Reddit.

Jullie ook?

Apple heeft nog niet gereageerd, maar sommige gebruikers melden dat het kan helpen om het toestel uit en weer aan te zetten. Heb jij ook last van de update? Laat het ons dan weten in de comments!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord