Viral movie SP al 100.000 keer gedownload 2013-10-10T14:32:05

IP-adres van dynamisch naar vast

Google-software standaard op Packard Bell-pc's

Viral movie SP al 100.000 keer gedownload

Viral movie SP al 100.000 keer gedownload

De nieuwe 'viral movie' van de SP met Jan Marijnissen is in anderhalve week al door meer dan 100.000 mensen gedownload. Daarmee bereikte het filmpje al meer kijkers dan alle politieke filmpjes van andere partijen bij elkaar op YouTube en Google Video.

De nieuwe 'viral movie' van de SP met Jan Marijnissen is in anderhalve week al door meer dan 100.000 mensen gedownload. Daarmee bereikte het filmpje al meer kijkers dan alle politieke filmpjes van andere partijen bij elkaar op YouTube en Google Video. Bij de lancering van de eerste viral movie van de SP (rond de gemeenteraadsverkiezingen) bekeken in totaal bijna een half miljoen mensen de primeur van de politieke viral movie in Nederland. Dit record kan nog voor 22 november worden overtroffen. Het bijzondere van de nieuwste viral movie is dat mensen tijdens het bekijken van de film via hun telefoon een sms ontvangen van hoofdrolspeler Jan Marijnissen. Ze kunnen dan zelf weer bekenden opgeven voor een viral movie. Daardoor krijgen de ontvangers het filmpje niet via de SP maar altijd via iemand uit de eigen omgeving.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord