Vital Signs Camera-app meet je hartslag 2013-11-04T16:19:29

Asus Eee Pad Transformer Prime video online

iPad 3 verdubbelt schermresolutie

Vital Signs Camera-app meet je hartslag

Vital Signs Camera-app meet je hartslag

Philips heeft Vital Signs Camera uitgebracht, een iPad-app die het mogelijk maakt om met behulp van je iPad-camera je hartslag te meten.

De app kijkt via de camera van je iPad2 naar minimale kleurverschillen van de huid van je gezicht. Microblosjes, doorbloedingen van de huid, zorgen namelijk voor kleurverschillen. Op basis daarvan kan de app de gemiddelde hartslag berekenen. De camera moet een duidelijk beeld hebben van het gezicht en de nek voor optimale werking. Daarnaast kan de camera de ademhaling in de gaten houden op basis van borstbewegingen. De resultaten kunnen vervolgens gedeeld worden via Facebook, Twitter en e-mail. Weet je verzekeraar ook meteen of ze je premie weer zouden moeten verhogen.

Philips Vital Signs

Philips <3 iPad

Philips heeft maar liefst 3 jaar gewerkt aan de Vital Signs Camera-app maar het is toch niet bedoeld voor professioneel gebruik. Het moet meer als een gadget worden gezien. Er hangt dan ook geen hoge prijs aan want voor 0,99 euro is hij in de iTunes Store te koop.

Zie hier de demonstratievideo:


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord