Voortaan ook livestreamen met Instagram 2016-11-21T16:22:28

Microsoft raadt Edge als veiligste browser aan met nieuwe pop-up

Google beëindigt ondersteuning Android 2.3 en 3.0

Voortaan ook livestreamen met Instagram

Voortaan ook livestreamen met Instagram

Het is eerder uitzondering dan regel: zodra een sociaal netwerk iets nieuws introduceert en het blijkt succesvol, dan nemen anderen het over. Instagram is daar weer een voorbeeld van met de komst van livestreaming.

In de nieuwe versie van Instagram is het mogelijk om jezelf live uit te zenden, net zoals dat kan met Periscope van Twitter en Facebook Live van (jawel) Instagram-eigenaar Facebook. Ook kun je een overzicht opvragen met uitzendingen die op dat moment gaande zijn.

Niet terugkijken

Een verschil is dat de livestreams van Instagram niet worden opgeslagen, dus je kunt ze later niet terugkijken. Net zoals foto's in Snapchat direct verdwijnen, moet je er bij de livestreams van Instagram snel bij zijn. 

Over Snapchat gesproken, Instagram-gebruikers kunnen voortaan ook verdwijnende foto's en video's naar elkaar sturen. Snapchat is door die functie met name onder jongeren erg populair, dus geen wonder dat concurrenten daar een graantje van mee willen pikken.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord