Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag 2013-11-04T17:06:21

Russische investeerder wil ICQ overnemen

Fujitsu roept notebook-accu's terug

Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag

Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag

Wie ons voor vandaag 10 uur een mailtje stuurde, maakte kans op een van de vijf Norton Internet Security 2010 (voor 3 pc's) ter waarde van € 69,99. In totaal kwamen er 811 mails binnen. Uit al die inzendingen hebben we de volgende vijf winnaars getrokken: A. ter Heul, G.P.M. van Mechgelen (Driezum), Corné Broekhof, (Zuid-Scharwoude), R. Esser en Fred Smit (Haarlem)

Wie ons voor vandaag 10 uur een mailtje stuurde, maakte kans op een van de vijf Norton Internet Security 2010 (voor 3 pc's) ter waarde van € 69,99. In totaal kwamen er 811 mails binnen.

Uit al die inzendingen hebben we de volgende vijf winnaars getrokken: A. ter Heul, G.P.M. van Mechgelen (Driezum), Corné Broekhof, (Zuid-Scharwoude), R. Esser en Fred Smit (Haarlem)

Zij krijgen allemaal Norton Internet Security 2010 (voor 3 pc's) ter waarde van € 69,99 thuisgestuurd. Hiermee hebben zij meteen alles in huis om de computer optimaal te beveiligen: het pakket bevat namelijk antivirus, antispyware, identiteitsbescherming, Norton Safe Web, slimme firewall, antispam en browserbeveiliging.

Symantec maakt voor dit pakket gebruik van een nieuwe techniek, die naar de reputatie van bestanden kijkt. Data van meerdere bronnen zijn het uitgangspunt, waaronder anonieme data die afkomstig is van de ongeveer 35 miljoen gebruikers die hebben aangegeven te willen meedoen aan de Norton Community Watch. De data wordt 'gevoerd' aan de zogenaamde reputatie engine. Deze engine kent een beoordeling (rating) toe aan elk uniek bestand. Bijzonder hierbij is dat het bestand in kwestie niet eens gescand hoeft te worden. De innovatieve techniek baseert de rating hoofdzakelijk op informatie als: de frequentie waarin het bestand voorkomt, de levensduur van het bestand en bron van herkomst. Zodoende ontstaat een uiterst nauwkeurige reputatiescore aan de hand waarvan iemand zelf kan bepalen of hij een bestand wel of niet wil uitvoeren. Stel dat een bestand maar door duizend mensen wordt gebruikt en nog maar drie uur geleden voor het eerst opgedoken is, dan geeft Norton Internet Security 2010 aan dat je een behoorlijk risico loopt door het bestand uit te voeren.

Omdat Norton Internet Security 2010 daarnaast ook werkt met traditionele virus signatures en met heuristics, worden zowel oudere als spiksplinternieuwe vormen van malware zo goed mogelijk van uw computer geweerd. Het pakket is te gebruiken in combinatie met Windows XP, Vista en Windows 7.

In verband met de winterstop is dit voorlopig even de laatste Vrijdag, Weggeefactie. 8 januari zijn we weer bij u terug!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord