Vrijdag Weggeef-actie! 2013-11-04T16:41:27

Computer Idee's Wilde Weggeef Week (5 en slot)

Instant zoeken met Google nu ook op mobiel

Vrijdag Weggeef-actie!

Vrijdag Weggeef-actie!

Deze week hebben een paar leuke games zodat de donkere dagen voorbij zullen vliegen! We geven 10x een pakket van 3 games weg (t.w.v. circa 30,-).

Deze week hebben een paar leuke games zodat de donkere dagen voorbij zullen vliegen! We geven 10x een pakket van 3 games weg (t.w.v. circa 30,-). Alle spelletjes zijn Nederlandstalig en leuk voor jong en oud. De games maken deel uit van Denda's Platinum Casual Collection.

Update: De actie is afgelopen. De winnaars worden per mail op de hoogte gebracht. 

Midnight Mysteries - Salem Witch Trials
Ontrafel de complottheorie van de Salem Witch Trials, verzamel hints om je door het avontuur te helpen. Hawthorne leid je door de tijd om zijn mysterieuze dood te ontrafelen. Speel 10 avonturen. Verzamel verborgen voorwerpen en los hersenkrakende puzzels op.

Snark Busters: Welcome to the club
Ga mee met Kira Robertson als ze ontsnapt uit het huis van haar rijke, overdreven zorgzame vader en op zoek gaat naar een interessante plek om de "Snark Busters Club" op te richten. Zorg ervoor dat je de detective van haar vader altijd een stap voor blijft door de vele puzzels en mini-games op te lossen. Zeven uitgebreide hoofdstukken, prachtige handgetekende personages, 30 geanimeerde locaties, vele puzzels en mini-games, fascinerende verhaallijn.

The Mystery of the Crystal Portal 2: Beyond the Horizon
Vergezel Nicole en haar assistent Igor, als ze samen door de wereld van Atlantis reizen, op zoek naar haar vermiste vader. Ontdek een geheim dat zo groot is, dat het de historie voor eeuwig zou kunnen veranderen. Los uitdagende mini-games op in de prachtige verre landen aan de andere kant van het Kristallen Portaal. Kraak de ingenieuze puzzels en vermaak je met de vele Zoek & Vind locaties. Red haar geliefde vader en behoed de mensheid voor grote gevaren in The Mystery of the Crystal Portal - Beyond the Horizon!

Voor meer informatie zie: www.denda.com

Wat moet u doen
Om kans te maken hoeft u alleen maar voor aanstaande maandag 13 december 10.00 uur een mailtje te sturen naar webmaster@computeridee.nl, onder vermelding van Denda Games! Op dit linkje klikken kan ook, dan opent er meteen een mailtje. Onder alle inzenders wordt de prijs verloot. Vergeet niet uw adresgegeven te vermelden.

De winnaars krijgen automatisch bericht. Let op: per persoon kunt u één keer insturen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord