© CIDimport

Vrijdag WEGGEEF-ACTIE!

Geplaatst: 29 oktober 2010 - 06:50

Aangepast: 19 september 2022 - 13:33

Redactie ID.nl

Tijd voor een vrijdag weggeef-actie! Deze keer zelfs twee producten om te winnen. SLOW-PCfighter en SPAMfighter PRO (t.w.v. 40 euro)!

Vrijdag WEGGEEF-ACTIE!

Tijd voor een vrijdag weggeef-actie! Deze keer zelfs twee producten om te winnen. SLOW-PCfighter en SPAMfighter PRO (t.w.v. 40 euro)! De een om uw pc te versnellen en de ander om spyware geen kans te geven. UPDATE: DE ACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS KRIJGEN BINNENKORT BERICHT.

SLOW-PCfighter gebruikt geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat je PC in een handomdraai weer op volle snelheid werkt. De software is in staat om computerstoringen razendsnel te analyseren. Het programma registreert, zoekt uit en verwijdert alle ongebruikte data op de pc. Daarnaast optimaliseert SLOW-PCfighter het opstarten van Windows. Meer informatie: http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_NL/

SPAMfighter PRO: Een spamfilter dat wereldwijd meer dan 7 miljoen gebruikers beschermt tegen spam (waarvan bijna 1,3 miljoen Nederlandse gebruikers). Als een onontdekte spammail binnen komt, kan de gebruiker de mail blokkeren met één druk op de knop. Binnen een paar seconden wordt de mail ook bij alle 7 miljoen SPAMfighters wereldwijd geblokkeerd. Meer informatie over SPAMfighter PRO is te vinden op: http://www.spamfighter.com/Lang_NL/Product_Info.aspWat moet u doen?

Om kans te maken op een van de 5 duo-packs hoeft u alleen maar voor aanstaande maandag 1 november 10.00 uur een mailtje te sturen naar webmaster@id.nl, onder vermelding van SPAMfighter! Op dit linkje klikken kan ook, dan opent er meteen een mailtje. Onder alle inzenders wordt de prijs verloot. De winnaar krijgt automatisch bericht. Let op: per persoon kunt u één keer insturen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

De winnaars krijgen de licentiecodes voor de pakketten per mail opgestuurd.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten