VRIJDAGMIDDAG WEGGEEF-ACTIE! 2013-11-04T16:41:43

Dief uploadt zijn foto op Facebook-pagina slachtoffer

Handige sites in barre tijden

VRIJDAGMIDDAG WEGGEEF-ACTIE!

VRIJDAGMIDDAG WEGGEEF-ACTIE!

Het is weer tijd voor de Vrijdagmiddag Weggeef-actie!Deze vrijdag hebben we 10x eScan Internet Security suite t.w.v. €42,95 om weg te geven zodat u veilig 2011 in kan.

Het is weer tijd voor de Vrijdagmiddag Weggeef-actie!Deze vrijdag hebben we 10x eScan Internet Security suite t.w.v. €42,95 om weg te geven zodat u veilig 2011 in kan. eScan Internet Security suite is een uitgebreide AntiVirus en Content Security oplossing die uw computer of systeem beschermt tegen virussen, spyware, adware, malware, keyloggers, hackers, SPAM, Phishing, aanstootgevende inhoud en nog veel meer soortgelijke bedreigingen. Het pakket biedt pro-actieve bescherming, een firewall, real-time antiVirus, e-mail, web/ ftp/ chat scanning en ouderlijk toezicht. Ook biedt het Endpoint security voor bescherming tegen gegevensdiefstallen, virus infecties gevaren vanaf usb en firewire apparaten. Met de Application control heeft u zelf precies controle over de apparaten die toegang hebben via uw netwerk. We geven een versie voor 3 gebruikers weg dus heel het gezin is een jaar lang volledig beschermd!

UPDATE: DE ACTIE IS AFGELOPEN. DE WINNAARS KRIJGEN AUTOMATISCH BERICHT PER MAIL. 

Wat moet u doen
Om kans te maken hoeft u alleen maar voor aanstaande maandag 20 december 10.00 uur een mailtje te sturen naar webmaster@computeridee.nl, onder vermelding van e-Scan! Op dit linkje klikken kan ook, dan opent er meteen een mailtje. Onder alle inzenders wordt de prijs verloot.

De winnaars krijgen automatisch bericht. Let op: per persoon kunt u één keer insturen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord