Vrouw loopt van pier omdat ze te druk aan het Facebooken was

© CIDimport

Vrouw loopt van pier omdat ze te druk aan het Facebooken was

Geplaatst: 18 december 2013 - 07:45

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:37

Redactie ID.nl

Naast haaien en snelle stromingen heeft de Australische Victoria Water Police er een nieuw gevaar bij: sociale media. Een vrouwelijke toerist is uit het ijskoude water van de baai van Port Phillip gevist nadat ze zonder te kijken van de pier afliep. Ze was te erg verdiept in haar sociale media om te zien dat ze het einde van de pier had bereikt.

Volgens de politie van het Australische Victoria liep de vrouw rond half twaalf ’s avonds over de St. Kilda pier en was ze volledig verdiept in haar sociale leven op haar smartphone. Zo erg zelfs, dat ze niet doorhad dat ze het einde van de pier bereikt had. Een omstander zag de vrouw in het water vallen en belde snel de Victoria Water Police.

Agenten wisten de paniekerige vrouw uit het water te vissen op zo’n twintig meter afstand van de pier. De vrouw kon niet zwemmen en werd na het ongeval naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Naar haar smartphone hoeft overigens niet gezocht te worden: de vrouw heeft het apparaat het gehele voorval lang stevig vastgehouden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten