Vrouw loopt van pier omdat ze te druk aan het Facebooken was 2013-12-18T09:48:36

Consumentenbond: ‘Smartphoneverzekering dekt vaak dubbel’

Knipoog om foto’s te maken met Google Glass

Vrouw loopt van pier omdat ze te druk aan het Facebooken was

Vrouw loopt van pier omdat ze te druk aan het Facebooken was

Naast haaien en snelle stromingen heeft de Australische Victoria Water Police er een nieuw gevaar bij: sociale media. Een vrouwelijke toerist is uit het ijskoude water van de baai van Port Phillip gevist nadat ze zonder te kijken van de pier afliep. Ze was te erg verdiept in haar sociale media om te zien dat ze het einde van de pier had bereikt.

Volgens de politie van het Australische Victoria liep de vrouw rond half twaalf ’s avonds over de St. Kilda pier en was ze volledig verdiept in haar sociale leven op haar smartphone. Zo erg zelfs, dat ze niet doorhad dat ze het einde van de pier bereikt had. Een omstander zag de vrouw in het water vallen en belde snel de Victoria Water Police.

Agenten wisten de paniekerige vrouw uit het water te vissen op zo’n twintig meter afstand van de pier. De vrouw kon niet zwemmen en werd na het ongeval naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Naar haar smartphone hoeft overigens niet gezocht te worden: de vrouw heeft het apparaat het gehele voorval lang stevig vastgehouden.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord