Vrouw verliest huis door foutje in Google Maps 2016-03-25T09:23:20

'Facebook wilde eigen smartphone uitbrengen'

Ingesproken emoji voor blinden op komst

Vrouw verliest huis door foutje in Google Maps

Vrouw verliest huis door foutje in Google Maps

Door een foutje in Google Maps is een Amerikaanse vrouw haar huis kwijtgeraakt. Een sloopbedrijf maakte het gebouw met de grond gelijk, omdat ze dankzij de kaartendienst bij het juiste adres dachten te zijn. Dat bleek niet het geval.

De lokale nieuwszender KERA News brengt dat opvallende verhaal. De dame in kwestie, Lindsay Diaz, wilde haar huis juist gaan opknappen nadat het eerder getroffen was door een tornado. Die plannen zijn nu van de baan.

Het sloopbedrijf in kwestie had een opdracht aangenomen voor het adres 7601 Cousteau Drive, wat volgens Google Maps de woning van de vrouw is. Maar het huis dat daadwerkelijk gesloopt moest worden, ligt een straat verderop.

Geen reactie

De firma zou verder geen excuus hebben aangeboden, en ook Google heeft nog niet gereageerd. Concurrerende diensten als Apple Maps wijzen wél het juiste adres aan... maar daar heeft de ongelukkige vrouw nu niet zoveel meer aan.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord