Wanneer krijg jíj AOW? Check het snel online! 2019-06-07T10:25:58

Google Formulieren: contactformulier opzetten

Win een Fortnite Battle Royale Overlevingsgids

Wanneer krijg jíj AOW? Check het snel online!

Wanneer krijg jíj AOW? Check het snel online!

Oh, de zegeningen van internet: met een nieuw tooltje zie je binnen een paar seconden wanneer je, met het nieuwe pensioenakkoord, met pensioen mag. Gegarandeerd dat je er blij van wordt: het kan namelijk maanden tot jaren schelen met de eerdere prognoses!

De tool is ontwikkeld door pensioenadviseur Aon. Nadat je je geboortedatum hebt ingevuld, zie je hoe lang je volgens de nieuwe plannen nog moet werken voordat je AOW krijgt. Ook staat erbij wat de AOW-leeftijd zou zijn geweest vóór het nieuwe pensioenakkoord. Vooral dat laatste stemt blij, want het verschil kan behoorlijk wat maanden zijn. Zo is iemand van 30 nu 21 maanden beter af, terwijl iemand van 50 9 maanden winst pakt. Wat scheelt het voor jou?


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord