Weer chatten in Facebook-app zonder Messenger 2014-12-08T15:40:28

Bedenker van allereerste spelcomputer overleden

Review: Cooler Master CM Storm Resonar

Weer chatten in Facebook-app zonder Messenger

Tenminste, in de bètaversie

Weer chatten in Facebook-app zonder Messenger

In de nieuwste bètaversie van de Facebook-app voor Android is de verplichting tot het gebruik van Facebook Messenger geschrapt. Daardoor kun je weer vanuit Facebook zelf chatten met je Facebook-vrienden.

Daarover schrijft Droidapp vandaag. In versie 24.0.0.0.14 word je er enkel nog op geattendeerd dat Facebook Messenger je een 'volledigere chatervaring' biedt, maar die boodschap kun je gewoon negeren.

Dit in tegenstelling tot de huidige, officiële versie van de app. Hierin is chatten met Facebook-vrienden nog steeds niet mogelijk. Facebook Messenger is daar als losse app nog steeds verplicht. Daardoor kent de dienst meer dan 500 miljoen gebruikers, veelal tegen wil en dank. Een slimme hacker vond daarom eerder al de Facebook Chat Re-Enabler uit.

Testen

Of de chatfunctionaliteit officieel weer terugkeert naar Facebook voor Android, is nog niet duidelijk. Kun je niet wachten, dan is de bètaversie te downloaden door lid te worden van de Facebook for Android Beta Testers-groep.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord