Weer een nieuwe schaatsblog 2013-10-10T14:33:58

Olympische fakkel misbruikt voor hoax

Snor en baard kunnen het wel schudden met Valentijn

Weer een nieuwe schaatsblog

Weer een nieuwe schaatsblog

Werd gisteren al schaatsen. blog.nl gelanceerd, vandaag is het de beurt aan weer een nieuw schaatsblog: SchaatsNieuws.SchaatsNieuws biedt naast een 24/7 nieuwsvoorziening ook de mogelijkheid om filmpjes en foto's te uploaden. Zoals bij een weblog te doen gebruikelijk kunnen schaatsliefhebbers actief mee discussiëren.

Werd gisteren al schaatsen. blog.nl gelanceerd, vandaag is het de beurt aan weer een nieuw schaatsblog: SchaatsNieuws.

SchaatsNieuws biedt naast een 24/7 nieuwsvoorziening ook de mogelijkheid om filmpjes en foto's te uploaden. Zoals bij een weblog te doen gebruikelijk kunnen schaatsliefhebbers actief mee discussiëren. Diverse schaatstoppers hebben al toegezegd zich regelmatig in de discussie te zullen mengen en vragen te zullen beantwoorden aan hun fans.

SchaatsNieuws is een initiatief van House of Sports en News Media (uitgever van onder meer GeenStijl en NieuwNieuws). De site wordt aangestuurd door een redactie bestaande uit vier ervaren journalisten, aangevuld met een pool van freelancers en columnisten. Ook zijn contracten afgesloten met diverse freelance fotografen en videoteams.

"We combineren sportief nieuws met human interest onderwerpen en vertonen een kijkje achter de schermen in het leven van de schaatsers middels streaming video. Zo is SchaatsNieuws in Turijn met een eigen camerateam aanwezig, waarvan de beelden niet alleen op SchaatsNieuws te zien zullen zijn, maar ook iedere avond op SBS 6. Daarnaast zal SchaatsNieuws de komende weken iedere ochtend op Radio Veronica bij monde van Ab Krook en Martin Hersman de luisteraars op de hoogte houden van het laatste schaatsnieuws uit Turijn," aldus de initiatiefnemers.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord