© CIDimport

Weer een nieuwe schaatsblog

Geplaatst: 10 februari 2006 - 08:02

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:30

Redactie ID.nl

Werd gisteren al schaatsen. blog.nl gelanceerd, vandaag is het de beurt aan weer een nieuw schaatsblog: SchaatsNieuws.SchaatsNieuws biedt naast een 24/7 nieuwsvoorziening ook de mogelijkheid om filmpjes en foto's te uploaden. Zoals bij een weblog te doen gebruikelijk kunnen schaatsliefhebbers actief mee discussiëren.

Werd gisteren al schaatsen. blog.nl gelanceerd, vandaag is het de beurt aan weer een nieuw schaatsblog: SchaatsNieuws.

SchaatsNieuws biedt naast een 24/7 nieuwsvoorziening ook de mogelijkheid om filmpjes en foto's te uploaden. Zoals bij een weblog te doen gebruikelijk kunnen schaatsliefhebbers actief mee discussiëren. Diverse schaatstoppers hebben al toegezegd zich regelmatig in de discussie te zullen mengen en vragen te zullen beantwoorden aan hun fans.

SchaatsNieuws is een initiatief van House of Sports en News Media (uitgever van onder meer GeenStijl en NieuwNieuws). De site wordt aangestuurd door een redactie bestaande uit vier ervaren journalisten, aangevuld met een pool van freelancers en columnisten. Ook zijn contracten afgesloten met diverse freelance fotografen en videoteams.

"We combineren sportief nieuws met human interest onderwerpen en vertonen een kijkje achter de schermen in het leven van de schaatsers middels streaming video. Zo is SchaatsNieuws in Turijn met een eigen camerateam aanwezig, waarvan de beelden niet alleen op SchaatsNieuws te zien zullen zijn, maar ook iedere avond op SBS 6. Daarnaast zal SchaatsNieuws de komende weken iedere ochtend op Radio Veronica bij monde van Ab Krook en Martin Hersman de luisteraars op de hoogte houden van het laatste schaatsnieuws uit Turijn," aldus de initiatiefnemers.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten