Wereldwijd whatsappen voor 10 euro per jaar

© CIDimport

Wereldwijd whatsappen voor 10 euro per jaar

Geplaatst: 22 januari 2015 - 08:31

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:32

Redactie ID.nl

Een Italiaans bedrijf heeft een simkaart waarmee je wereldwijd kunt whatsappen voor een vast jaarbedrag. Voor 10 euro kunnen zij onbeperkt chatten met iedereen op de wereld. WhatSim is een losse sim-kaart, zodat er geen duur internet van je bundel af gaat.

Op de site van WhatSim wordt het kaartje gepresenteerd als de eerste simkaart die je overal ter wereld laat communiceren.

WhatSim is alleen gratis voor het versturen van tekstberichten. Het bedrijf heeft een verdienmodel waarbij het gebruikers geld vraagt voor het versturen van foto- en video-berichten in de app. Daarvoor moet je 'credits' kopen.

Ontwikkelingslanden

De kosten voor de simkaart ligt in een aantal landen zelfs nog lager dan het bedrag van 10 euro per jaar. In ontwikkelingslanden als Uganda, Rwanda en Bangladesh is de simkaart verkrijgbaar voor 5 euro per jaar. De reden hiervoor is dat oprichter Manuel Zanella zoveel mogelijk mensen met elkaar wil verbinden. Een tekstbericht kan volgens hem levens beter maken en in sommige gevallen zelfs levens redden.

Bestellen

Voor wie geïnteresseerd is in de simkaart, je kunt deze bestellen op de website. Met de verzendkosten van 5 euro komt het totale beginbedrag neer op 15 euro.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten