Wereldwijd whatsappen voor 10 euro per jaar 2015-01-22T15:49:40

Microsoft onthult Google Glass/Oculus Rift-concurrent HoloLens

App ‘Battery Life Repair’ fraudeert en wordt verwijderd uit Google Play Store

Wereldwijd whatsappen voor 10 euro per jaar

Wereldwijd whatsappen voor 10 euro per jaar

Een Italiaans bedrijf heeft een simkaart waarmee je wereldwijd kunt whatsappen voor een vast jaarbedrag. Voor 10 euro kunnen zij onbeperkt chatten met iedereen op de wereld. WhatSim is een losse sim-kaart, zodat er geen duur internet van je bundel af gaat.

Op de site van WhatSim wordt het kaartje gepresenteerd als de eerste simkaart die je overal ter wereld laat communiceren.

WhatSim is alleen gratis voor het versturen van tekstberichten. Het bedrijf heeft een verdienmodel waarbij het gebruikers geld vraagt voor het versturen van foto- en video-berichten in de app. Daarvoor moet je 'credits' kopen.

Ontwikkelingslanden

De kosten voor de simkaart ligt in een aantal landen zelfs nog lager dan het bedrag van 10 euro per jaar. In ontwikkelingslanden als Uganda, Rwanda en Bangladesh is de simkaart verkrijgbaar voor 5 euro per jaar. De reden hiervoor is dat oprichter Manuel Zanella zoveel mogelijk mensen met elkaar wil verbinden. Een tekstbericht kan volgens hem levens beter maken en in sommige gevallen zelfs levens redden.

Bestellen

Voor wie geïnteresseerd is in de simkaart, je kunt deze bestellen op de website. Met de verzendkosten van 5 euro komt het totale beginbedrag neer op 15 euro.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord