WhatsApp heeft half miljard gebruikers 2014-04-23T09:37:26

How to: Windows 8.1 Instellingen en configuratiescherm - video

LinkedIn wil dat je meer professionele foto’s uploadt

WhatsApp heeft half miljard gebruikers

WhatsApp heeft half miljard gebruikers

WhatsApp heeft 2 maanden na de overname door Facebook de mijlpaal van een half miljard gebruikers heeft. De oprichter van de berichtendienst, Jan Koum, zegt dat 500 miljoenen personen WhatsApp actief gebruiken.

Die gebruikers delen iedere dag 700 miljoen foto's en 100 miljoen video's, volgens Koum. Hij vertelt in blogpost dat WhatsApp iedere maand tot twee maanden ruim 30 miljoen nieuwe gebruikers erbij krijgt. Eind februari maakte Koum nog bekend dat WhatsApp 465 miljoen gebruikers had.Weinig weglopers

Sinds de overname van WhatsApp door Facebook zeggen veel gebruikers de dienst weer te verlaten voor een van de vele alternatieven, maar dat lijken loze dreigementen. Zeker in Europa is WhatsApp nog populair, maar de dienst groeit volgens Koum het snelst in Mexico, Brazilië en Rusland. India heeft de meeste gebruikers van de chat-service; er zijn daar 48 miljoen WhatsApp-gebruikers.Geen flauwekulletjes

Koum laat ook weten wat hij  in de toekomst van plan is met de dienst. Zo moet WhatsApp simpel blijven in gebruik, en geen funtionaliteiten inbouwen die nieuwe gebruikers kunnen afschrikken. Wel wordt er gewerkt aan een belfunctie, waarmee WhatsApp-gebruikers gratis met elkaar kunnen bellen via de app.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord