Wie nog een Hotmail-adres wil, moet snel zijn 2013-10-10T14:34:02

Malware blijft oprukken

Bill Gates te rijk voor computers belastingdienst

Wie nog een Hotmail-adres wil, moet snel zijn

Wie nog een Hotmail-adres wil, moet snel zijn

Met de komst van Windows Live (waar inmiddels al een Engelse bèta van beschikbaar is), gaan Hotmail- en MSN-adressen verdwijnen. Het is de bedoeling dat zowel e-mail, het laatste nieuws, uw pc-bestanden, blogs en Messenger op één plek samenkomen: Live.com.

Met de komst van Windows Live (waar inmiddels al een Engelse bèta van beschikbaar is), gaan Hotmail- en MSN-adressen verdwijnen. Het is de bedoeling dat zowel e-mail, het laatste nieuws, uw pc-bestanden, blogs en Messenger op één plek samenkomen: Live.com. Windows Live is een gepersonaliseerde website à la Google aangepaste startpagina die u zelf kunt indelen. Kies de (Engelse) informatie die u wilt zien – nieuws, sport, weer, horoscoop etc. – en verschuif deze naar de plek die u wilt. Ook kunt u uw laatste e-mails meteen lezen op deze pagina. Hotmail zoals we dat nu kennen gaat verdwijnen en gaat verder onder de naam Windows Live Mail. Daarbij gaat het niet alleen om een nieuwe naam, maar ook een geheel nieuwe versie. Wie nu een ...@ hotmail.com heeft of ....@ msn.com of ...@msn.nl adres kan die gewoon behouden. Nieuwe gebruikers krijgen een ...@ live.com of ...@live.nl extensie. Het laatste betekent dat er van Windows Live ook een Nederlandse uitvoering gaat komen, naar verwachting voor de zomer van dit jaar.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord