Wii favoriet bij vrouwen 2013-11-04T17:07:11

De beste kerstkaartensites

Internet over 20 jaar voornaamse nieuwsbron voor jeugd

Wii favoriet bij vrouwen

Wii favoriet bij vrouwen

Volgens Reggie Fils-Aime, de directeur van Nintendo Amerika, speelt tachtig procent van de vrouwelijke gamers in Amerika op de Wii. Daarbij zou het gaan om echt fanatieke gamers: deze vrouwen zijn thuis degenen die de meeste uren doorbrengen achter de spelcomputer. In totaal zou het gaan om negen van de naar schatting bijna twaalf miljoen vrouwelijke gamers in Amerika.

Volgens Reggie Fils-Aime, de directeur van Nintendo Amerika, speelt tachtig procent van de vrouwelijke gamers in Amerika op de Wii.

Daarbij zou het gaan om echt fanatieke gamers: deze vrouwen zijn thuis degenen die de meeste uren doorbrengen achter de spelcomputer. In totaal zou het gaan om negen van de naar schatting bijna twaalf miljoen vrouwelijke gamers in Amerika. Op grote afstand volgen de Xbox 360 (11 procent) en PlayStation 3 (9 procent). Hoe deze verdeling ligt bij mannelijke spelers (ongeveer 33,3 miljoen gamers) is niet bekend.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord