Win een Compact UltraBoard 940-keyboard van BakkerElkhuizen 2017-07-10T11:03:40

Verwijderde bestanden terughalen in Outlook 2016

Consumentenbond haalt frauduleuze apps uit Play Store

Win een Compact UltraBoard 940-keyboard van BakkerElkhuizen

Win een Compact UltraBoard 940-keyboard van BakkerElkhuizen

Eén toetsenbord voor al je apparaten, dat wil het Compact UltraBoard 940-keyboard van BakkerElkhuizen zijn. Door middel van de functietoetsen schakel je gemakkelijk tussen maximaal vijf apparaten tegelijk.

Denk daarbij onder andere aan je pc, smartphone of tablet. Wellicht valt op dat een numeriek gedeelte ontbreekt. Daarvoor is gekozen omdat uit onderzoek van de fabrikant blijkt dat de meeste mensen daar toch niet gebruik van maken.

Door de numpad achterwege te laten, kan het toetsenbord lekker compact zijn. Met een gewicht van slechts 430 gram neem je de UltraBoard 940 gemakkelijk mee. Het keyboard is draadloos, maar kan in geval van nood ook aangesloten worden met een usb-kabel.

Hebben? Hebben!

Van BakkerElkhuizen mogen we vijf maal de Compact UltraBoard 940 weggeven. Kans maken? Laat dan je gegevens achter op computeridee.nl/winnen!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord