Win een VO-box, kastje dat ondertitels vergroot 2020-07-21T09:22:48

Microsoft Edge: instellingen

Stop Motion Studio Animatiefilm

Win een VO-box, kastje dat ondertitels vergroot

Win een VO-box, kastje dat ondertitels vergroot

Merk je dat je telkens dichter voor de buis moet zitten omdat je anders de ondertiteling slecht kunt lezen? Het Delftse Solutions Radio bedacht een apparaatje dat ondertiteling automatisch uitvergroot, de VO-box.

Dat werkt als volgt. Je sluit de VO-box aan met een hdmi-kabel tussen je digitale tv-ontvanger (decoder) en je televisie. Daarna wordt alle ondertiteling - van live tv en o.a. ook van Netflix - maximaal dubbel zo groot weergegeven.

Zogeheten ocr-software (wat staat voor optical character recognition) verricht ongezien het zware werk. Verder zijn ook nog tekstkleur, lettertype en eventueel een donkere achtergrond voor een beter contrast naar wens af te stellen.

Hebben? Hebben!

Van Solutions Radio mogen we eenmaal een VO-Box weggeven. Kans maken? Laat dan hier je gegevens achter.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord