Win het boek Schrijven voor Wikipedia 2018-10-26T09:16:18

Word: Excel-blad insluiten

WhatsApp-stickers versturen doe je zo

Win het boek Schrijven voor Wikipedia

Win het boek Schrijven voor Wikipedia

De krap 2 miljoen artikelen op de Nederlandstalige Wikipedia hebben zichzelf niet geschreven. Dag in, dag uit werken zo'n 1300 vrijwilligers aan de bekende online encyclopedie.

Iedereen is vrij om een duit in het zakje te doen, maar er gelden natuurlijk wel regels. Bijvoorbeeld op het gebied van bronvermelding - Wikipedia moet immers bovenal betrouwbaar zijn.

Voor wie graag mee wil doen maar niet weet waar te beginnen, is nu het boek 'Schrijven voor Wikipedia' in de handel. Dit is een papieren versie van de Handleiding Wikipedia die ook online te vinden is

Hebben? Hebben!

Van Van Duuren Media mogen we vijf maal het boek Schrijven voor Wikipedia weggeven. Kans maken? Laat dan hier je gegevens achter.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord