Windows 10 nu gratis te reserveren 2015-06-01T10:23:31

Netgear EX3800 repeater heeft doorgeefstopcontact

Windows 10 29 juli beschikbaar

Windows 10 nu gratis te reserveren

Je hoeft er bijna niets voor te doen

Windows 10 nu gratis te reserveren

Werd je vanochtend ook wakker met een vreemd nieuw icoontje in je systeemvak? Geen vrees, het is Microsoft die je Windows 10 alvast laat reserveren!

Door te reserveren, kun je Windows 10 gratis downloaden en installeren vanaf het moment dat Microsoft het nieuwe besturingssysteem lanceert. Inmiddels is die releasedatum bekend: 29 juli. De download zelfis circa 3 GB groot.

Klik op het icoontje en kies daarna voor 'Reserveer je gratis upgrade.' Als je eerst wat extra informatie over Windows 10 wilt, kun je op de pijltjestoetsen aan de zijkant van het venster drukken. 

Om een bewijs van je reservering te krijgen, kun je in het volgende scherm je e-mailadres invullen. Meer hoef je vooralsnog niet te doen. Volgens Microsoft krijg je een melding, zodra 'Windows 10 er voor jou is.'

Vraagtekens

Toch aardig van Microsoft, zo'n besturingssysteem voor nop. Maar hoe gratis is Windows 10 werkelijk? Daar zijn nog wel wat vraagtekens bij. Dit upgrade-aanbod is 'beperkt geldig,' maar voor hoe lang? En is Windows 10 vervolgens voor altijd gratis, of is het de bedoeling dat je later alsnog gaat betalen? Antwoorden op die vragen blijven momenteel uit.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord