© CIDimport

Windows 7 populairst in Flevoland

Geplaatst: 18 augustus 2009 - 05:08

Aangepast: 27 augustus 2022 - 14:44

Redactie ID.nl

Sinds vandaag is de Google-dienst Insights for Search beschikbaar in het Nederlands. Met deze tool kan iedereen zich verdiepen in zoektrends en de populariteit van zoekopdrachten bekijken.

Sinds vandaag is de Google-dienst Insights for Search beschikbaar in het Nederlands. Met deze tool kan iedereen zich verdiepen in zoektrends en de populariteit van zoekopdrachten bekijken. Prima moment dus om te kijken hoe Windows 7 in Nederland leeft.

Na het intikken van 'Windows 7' is duidelijk te zien dat het aantal zoekopdrachten explosief groeit. Dat is in heel Nederland het geval, maar Google geeft ook aan in welke provincies er het meest op de term gezocht wordt. Dat blijken Flevoland, Noord-Holland en Overijssel te zijn. In Drenthe en Zuid-Holland is de belangstelling relatief gezien het laagst. Op plaatsniveau wordt "Windows 7" het meest ingetikt in achtereenvolgens Enschede, Amsterdam en Eindhoven.

De laatste dertig dagen is het aantal zoekopdrachten waarin Windows 7 voorkomt in heel Nederland gestegen met 50%. Google laat ook zien welke zoekterm in dit verband het populairst is. Dat is - niet verrassend - Windows 7 download.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten