© CIDimport

Windows Home Server klaar

Geplaatst: 18 juli 2007 - 14:07

Aangepast: 27 augustus 2022 - 21:11

Redactie ID.nl

Windows Home Server, een speciale versie van Microsoft's besturingssysteem voor de opslag van multimedia in huis, is eindelijk gereed. Dat schrijft projectleider Charlie Kindel in zijn blog. Windows Home Server is afgeleid van Windows Server 2003, maar dan stukken gebruikersvriendelijker.

Windows Home Server, een speciale versie van Microsoft's besturingssysteem voor de opslag van multimedia in huis, is eindelijk gereed. Dat schrijft projectleider Charlie Kindel in zijn blog.

Windows Home Server is afgeleid van Windows Server 2003, maar dan stukken gebruikersvriendelijker. Gebruikers kunnen thuis makkelijker bestanden opslaan, maar ook een kopie van hun harde schijf maken.

Verschillende fabrikanten leveren hardware voor Windows Home Server, zoals HP, dat al eens de MediaSmart Server op het congres WinHEC lanceerde. Fujitsu-Siemens en Medion hebben ook hardware aangekondigd.

Franse, Duitse en Spaanse versies zijn binnenkort ook verkrijgbaar, en OEM versies dit najaar. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten