Windows Phone 7 meer dan 1,5 miljoen keer verkocht 2013-11-04T16:41:50

Markermeer gedempt volgens Google Maps

Minder dan 10% wil volgend jaar een 3D tv

Windows Phone 7 meer dan 1,5 miljoen keer verkocht

Windows Phone 7 meer dan 1,5 miljoen keer verkocht

Er zijn sinds het uitbrengen van Windows Phone 7 (WP7) in oktober meer dan 1,5 miljoen WP7-smartphones verkocht in de eerste zes weken dat ze beschikbaar waren.Het gaat hier wel om de verkoop van d

Er zijn sinds het uitbrengen van Windows Phone 7 (WP7) in oktober meer dan 1,5 miljoen WP7-smartphones verkocht in de eerste zes weken dat ze beschikbaar waren.

Het gaat hier wel om de verkoop van de telefoonfabrikanten aan de telecomproviders. Niet bekend is hoeveel daarvan daadwerkelijk aan gebruikers zijn verkocht. Toch zou de verkoop hoger kunnen zijn als er meer beschikbaar waren. Nu hebben de toestellen hier en daar vertraging opgelopen door kleine problemen die moesten worden opgelost. Het aantal van 1,5 miljoen is hoger dan door velen werd verwacht.

Een woordvoerder van Microsoft schrijft dat Microsofts verwachtingen voor het nieuwe telefoonplatform realistisch zijn. Het meten van het succes is een kwestie van de lange adem. Er wordt door 18000 ontwikkelaars gewerkt aan applicaties voor WP7. Over verdere toekomstplannen laat Microsoft niets los. Binnenkort komen er een aantal updates en steeds meer telecomproviders gaan WP7-telefoons aanbieden.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord