Windows Phone 7 meer dan 1,5 miljoen keer verkocht

© CIDimport

Windows Phone 7 meer dan 1,5 miljoen keer verkocht

Geplaatst: 22 december 2010 - 07:37

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:16

Redactie ID.nl

Er zijn sinds het uitbrengen van Windows Phone 7 (WP7) in oktober meer dan 1,5 miljoen WP7-smartphones verkocht in de eerste zes weken dat ze beschikbaar waren.Het gaat hier wel om de verkoop van d

Er zijn sinds het uitbrengen van Windows Phone 7 (WP7) in oktober meer dan 1,5 miljoen WP7-smartphones verkocht in de eerste zes weken dat ze beschikbaar waren.

Het gaat hier wel om de verkoop van de telefoonfabrikanten aan de telecomproviders. Niet bekend is hoeveel daarvan daadwerkelijk aan gebruikers zijn verkocht. Toch zou de verkoop hoger kunnen zijn als er meer beschikbaar waren. Nu hebben de toestellen hier en daar vertraging opgelopen door kleine problemen die moesten worden opgelost. Het aantal van 1,5 miljoen is hoger dan door velen werd verwacht.

Een woordvoerder van Microsoft schrijft dat Microsofts verwachtingen voor het nieuwe telefoonplatform realistisch zijn. Het meten van het succes is een kwestie van de lange adem. Er wordt door 18000 ontwikkelaars gewerkt aan applicaties voor WP7. Over verdere toekomstplannen laat Microsoft niets los. Binnenkort komen er een aantal updates en steeds meer telecomproviders gaan WP7-telefoons aanbieden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten