YouTube Android-app krijgt nieuwe interface 2013-11-04T15:49:08

Skypen tijdens rechtszaak verboden

Adobe Photoshop en Illustrator nu met Retina-ondersteuning

YouTube Android-app krijgt nieuwe interface

YouTube Android-app krijgt nieuwe interface

De mobiele site en de YouTube-app voor Android zijn vernieuwd. De interface voor 10”-tablets is onder handen genomen en er is een ‘Guide’ (gids) functie toegevoegd en kunnen video’s eenvoudig van tablet naar tv worden verzonden.

Onlangs kwam de vernieuwde YouTube-app voor de iPad eindelijk uit en nu zijn de eigenaren van Android-tablets aan de beurt met de 4.2.16-versie van de YouTube Android-app. Vooralsnog lijkt de nieuwe interface voor gemengde reacties te zorgen. Naast de vernieuwde interface voor grote tablets en het toevoegen van een Guide-functie voor het bekijken en ontdekken van kanalen, zijn er ook aan aantal bugfixes doorgevoerd voor alle Android-apparaten. Wie geen (Android)tablet heeft kan nog de mobiele website van YouTube bezoeken die ook van een update is voorzien.

De app is in de Play-store van Google te vinden.

YouTube new Android-app

[Via: Google +]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord