YouTube-app voor Android krijgt betere zoekfunctie 2014-12-11T09:29:36

The Pirate Bay - Geschiedenis van een site die niemand offline kreeg

Microsoft accepteert bitcoinbetalingen

YouTube-app voor Android krijgt betere zoekfunctie

En vernieuwd uiterlijk

YouTube-app voor Android krijgt betere zoekfunctie

De YouTube-app op Android is vernieuwd. Het uiterlijk van de app is een stuk moderner gemaakt, met een stijl die beter past bij Android Lollipop.

Het uiterlijk sluit nu meer aan bij het 'material design', de nieuwe ontwerpstijl die Google in Lollipop doorvoert. Meerdere Google-apps hebben die nieuwe stijl al, zoals Google Maps en Google Calendar.

Zoekfunctie

Naast de nieuwe stijl heeft de YouTube-app een verbeterde zoekfunctie gekregen. Daarmee kunnen gebruikers nu niet alleen maar zoeken op titel, maar ook op de lengte van een video of de kwaliteit ervan - dezelfde zoekfuncties die ook op de website beschikbaar zijn.

De nieuwe update is gratis te downloaden in Play Store van Android. Gebruikers die de YouTube-app al hebben kunnen die handmatig updaten.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord