YouTube-sensaties 2014: Buigende iPhone 6 en verklede hond 2014-12-10T14:46:08

OnePlus One nu echt zonder invite te koop

Windows 10 mogelijk als abonnement te koop

YouTube-sensaties 2014: Buigende iPhone 6 en verklede hond

En zoenende mensen

YouTube-sensaties 2014: Buigende iPhone 6 en verklede hond

In de populairste YouTube-video van 2014 verkleedt een hond zich als enorme spin en jaagt hij voorbijgangers de stuipen op het lijf. De videodienst van Google heeft ook een eindejaarslijst opgesteld, met de meest trending filmpjes van het jaar.

De top 10 is samengesteld op basis van views, likes, reacties en hoe vaak een video gedeeld is op sociale media. Zo is 'Mutant Giant Spider Dog' 113 miljoen keer bekeken, hebben kijkers er 41 duizend reacties op achtergelaten en is er bijna 580 duizend keer op 'vind ik leuk' geklikt.

De buigende iPhone 6 Plus is natuurlijk interessant omdat er op Computer Idee ook veel over is gesproken. Een video waarin wordt getest of het toestel werkelijk te buigen is, eindigt op de vijfde plaats van meest populaire video's. De smartphone van Apple kan inderdaad buigen, maar het bedrijf heeft altijd gezegd dat er geen reden is tot paniek.

De op één na populairste video is een reclamespot van Nike, waarin hobbyvoetballers transformeren in voetbalsterren als Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimović. Deze is ook op televisie uitgezonden. De zogeheten 'viral video' First Kiss eindigt op de derde plaats. Daarin zoenen wildvreemde mensen met elkaar. Het concept sloeg zo aan, dat er televisieprogramma's op gebaseerd zijn.

De volledige top 10 vind je op de blog van YouTube.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord