Zo download je de corona-stickers voor WhatsApp 2020-04-24T10:31:47

Todoist: takenlijstje maken

Todoist: taken groeperen

Zo download je de corona-stickers voor WhatsApp

Zo download je de corona-stickers voor WhatsApp

Nu we veel thuisblijven en vrienden en familie minder zien, zijn chat-apps onmisbaar geworden. WhatsApp en de World Health Organization bedachten dan ook een set stickers om naar elkaar te sturen, met de naam 'Together At Home', ofwel samen thuis.

De stickers zijn bedoeld als hart onder de riem voor iedereen die moeite heeft met de huidige quarantaine-maatregelen. Zo is een plaatje te versturen met de tekst 'samen kunnen we dit' en 'je bent mijn held'. Daarnaast beelden ze uit wat je momenteel mogelijk veel doet: handen wassen, thuiswerken op sloffen en yoga met je huisdier. 21 stickers in totaal. Maar waar vind je ze?

Stickers toevoegen

Open eerst een willekeurig WhatsApp-gesprek en tik naast het tekstvak op het emoji-icoontje. Onderin beeld duiken nieuwe icoontjes op, de meest rechter stelt een plakplaatje voor. Tik daarop, en daarna helemaal rechts op het plus-teken. Together At Home zie je nu tussen de stickerpacks staan. Tik er op en kies Downloaden. Nu zijn ze in WhatsApp te gebruiken. Versturen maar!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord