Zo ziet de Samsung Galaxy S8 er uit

© CIDimport

Zo ziet de Samsung Galaxy S8 er uit

Geplaatst: 20 maart 2017 - 11:50

Aangepast: 26 augustus 2022 - 17:52

Redactie ID.nl

De Samsung Galaxy S8 wordt pas volgende week onthuld, maar er is al veel informatie bekend rond de nieuwe toptoestellen. Dankzij de betrouwbare bron Evan Blass is nu duidelijk hoe de S8 er uit ziet.

De nieuwe afbeelding toont de Galaxy S8 in drie verschillende kleuren: zwart, lichtpaars en zilver. Verder komt de vorm van de toestellen overeen met eerdere gelekte beelden. Opvallend is dat er wordt afgezien van een fysieke homeknop, en dat daardoor het scherm groter uit kan vallen.

Sowieso lijkt de Galaxy S8 niet zo geschikt voor mensen die van kleine smartphones houden. Het scherm zou 5,8 inch groot zijn, groter dan de Galaxy S7 Edge Plus. Daarnaast wordt gesproken over een Galaxy S8 Plus, met een schermgrootte van 6,2 inch. Er zit geen Edge meer in de naam, omdat beide modellen gebogen schermranden hebben.

Prijs

Wat nog meer te verwachten van de Galaxy S8? Het toestel zou een eigen virtuele spraakassistente krijgen onder de naam Bixby, als antwoord op Apple's Siri. Ook zou er een aparte dock voor lanceren, waarmee de telefoon aan te sluiten is op een pc. Goedkoop worden de S8 en S8 Plus niet, respectievelijk 799 en 899 euro.

Meer weten? Onze collega's van Computer Totaal hebben alle Galaxy S8-geruchten op een rij gezet.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten