700 films van de Coen Brothers in je achterzak 2016-04-07T11:42:32

Wat betekent het dat WhatsApp alle chats nu versleutelt?

Opera-oprichter lanceert nieuwe browser Vivaldi

700 films van de Coen Brothers in je achterzak

Win een Seagate backup plus ultra slim!

700 films van de Coen Brothers in je achterzak

De Seagate Backup Plus Ultra Slim externe harde schijf is een lekker dun en handzaam apparaatje dat je zo in de achterzak van je spijkerbroek duwt. En toch passen er ongeveer 2860 cd’s van Racoon, 424 dvd’s van André Rieu en 30 jaargangen Linda Magazine op dat compacte stukje techniek.

  Lees hier wat dit betekent.

 

Dikte (9,6 millimeter)
Twaalf pinpasjes (0,8 millimeter) op een stapeltje en je hebt de dikte van de Seagate Backup Plus Ultra Slim te pakken. En dan heb je wel altijd honderden films paraat om met je vrienden op een regenachtige maandag te bekijken.

 

Snelheid (120 Megabit/seconde/15Megabyte/seconde)
Een Megabyte staat voor ongeveer een roman aan informatie. De Seagate Backup Plus Ultra Slim kan dus zo’n 15 romans per seconde opslaan. De snelste lezer ter wereld leest een gemiddelde roman in 24 minuten uit, dat is in 1440 seconden. De Ultra Slim ‘leest’ dus meer dan 21.000 keer zo snel als de snelste lezer ter wereld.

 

Opslag (2 tb, 2000 gigabytes)
De opslag op de Seagate Backup Plus Ultra Slim is zo’n beetje te vergelijken met 424 dvd’s van André Rieu, 700 speelfilms van de Gebroeders Coen of 2860 ouderwetse, degelijke cd’s van Kensington.

 

Gewicht (0,135 kilogram)
Leg 1 Seagate Backup Plus Ultra Slim op een weegschaal en je hebt hetzelfde gewicht als vier sneetjes brood met kaas te pakken.

 

Win een Seagate Backup Plus Ultra Slim

Deel jouw mooiste moment en win een seagate Backup Plus Ultra Slim.

 

 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord