Bewaar je foto’s voor altijd 2016-01-06T10:16:08

Verwijder de 'fullscreen-melding' bij YouTube in Firefox

Britse internetpiraten jarenlang de cel in

Bewaar je foto’s voor altijd

Bewaar je foto’s voor altijd

Misschien ben je nog aan het nagenieten van een geweldig nieuwjaarsfeest. Een feest waar iedereen aanwezig was, opgedost en wel, waar er champagne werd gedronken en waar die ene jongen of dat bijzondere meisje je om twaalf uur vrolijk in de armen is gevlogen. Gewoon omdat het kan. Natuurlijk is het leuk om dit soort memorabele momenten vast te leggen voor je Facebook-vrienden, maar het is nog veel leuker om die bijzondere momenten op te slaan. Voor altijd.

  Dit is een partnerproductie. Lees hier wat dit betekent.

 

Back Up Slim Plus past gemakkelijk in de broekzak
Met de Back Up Slim Plus van Seagate heb je een apparaat in handen om al die bijzondere momenten niet te verliezen. Het is de compacte versie van alle back up producten van Seagate waarmee je van 500 giga- tot 4 terabyte aan fotomateriaal kan opslaan. Het handige ‘hebbedingetje’ heeft de grote van een handpalm en de dikte van je vingers dus je kunt het gemakkelijk meenemen naar dat vrolijke champagnefeest of die facebookvriendenparty.

Foto’s en video’s zijn meest dierbare digitale bezit
Uit onderzoek blijkt dat 72 procent van alle ondervraagden foto’s en video’s als hun meest dierbare digitale bezit beschouwen. Maar slechts 27 procent maakt ook een back-up van dit kostbare bezit. En er zijn toch genoeg argumenten om een back up van jouw beelden te maken. Zo is het heel irritant als je een kopie wilt afdrukken of verzenden en niet direct bij je account kunt. Of stel dat je een andere Facebookpagina wil en je moet je account veranderen of verwijderen? Dan zou je zomaar alles kwijt kunnen zijn.Ingewikkeld is opslaan niet

Het opslaan van je foto’s is helemaal niet zo ingewikkeld als het misschien lijkt, we beperken ons even tot Facebook. Om alle foto’s die je ooit op Facebook hebt gezet te downloaden, moet je een accountarchief maken: klik hiervoor op het accountmenu rechtsboven op de Facebook-pagina, kies Accountinstellingen, klik op Een kopie downloaden van je gegevens en klik op Mijn archief starten. De site maakt nu een archief van je hele account en alle foto’s en video’s die je op Facebook hebt gezet. Je kunt geen aparte items downloaden maar het uiteindelijke .ZIP-bestand kan worden uitgepakt en bevat meerdere mappen met HTML-bestanden van posts en mappen met foto’s en video’s in de oorspronkelijke grootte en kwaliteit. 

200 GB gratis in de cloud!
Bij aankoop van de Backup Slim Plus ontvang je twee jaar lang toegang tot 200 GB aan cloudopslag van OneDrive (ter waarde van 95 euro). Met OneDrive heb je toegang tot de belangrijkste bestanden vanaf elk mobiel toestel. Bovendien blijven de bestanden waar je aan werkt ook steeds up-to-date op alle toestellen én kun je samenwerken met wie je maar wilt.
 

Opslagtips

1. Bewaar niet alle bestanden en verwijder oude bestanden.

2. Geef bestanden consistente en gedetailleerde namen.

3. Maak het mappensysteem niet moeilijker dan nodig.

4. Zet nieuwe bestanden direct op de juiste plaats en gebruik het systeem met elk bestand.

5. Maak gebruik van slimme shortcuts. Download muziek altijd naar dezelfde map op een back-upschijf.

 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord