G DATA Privacy Editie: de beste allesomvattende bescherming in de virtuele wereld 2015-11-26T10:33:06

Ook Asus werkt aan augmented reality-bril

Visitekaartjes maken in Word 2013

G DATA Privacy Editie: de beste allesomvattende bescherming in de virtuele wereld

G DATA Privacy Editie: de beste allesomvattende bescherming in de virtuele wereld

De nieuwe G DATA INTERNET SECURITY PRIVACY EDITION biedt ongelimiteerde bescherming. Deze speciale editie met antivirus-software én anoniem surfen, beveiligt de digitale privacy zowel op de pc als op Android-apparaten. Een VPN (virtual private network) zorgt er thuis en onderweg, tijdens het surfen, online bankieren of shoppen voor dat inloggegevens, adres- en persoonsinformatie en financiële data veilig blijven voor ongeautoriseerde derden. Het virtuele privénetwerk beschermt niet alleen de identiteit van de gebruiker, maar het maakt de pc of het Androidapparaat ook onzichtbaar voor datadieven. De G DATA INTERNET SECURITY PRIVACY EDITIE is vanaf vandaag verkrijgbaar als elektronische software download (ESD) voor €39,95.

  Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Het exclusieve beveiligingspakket bevat een licentie voor G DATA INTERNET SECURITY, één voor G DATA INTERNET SECURITY VOOR ANDROID voor mobiele apparaten en een licentie voor Steganos Online Shield VPN, die geldig is voor beide G DATA-oplossingen. Hierdoor biedt deze speciale 3-in-1-editie de beste allesomvattende bescherming in de virtuele wereld.

 

Hoe VPN werkt

Een VPN is een soort privétunnel tussen de gebruiker en de site die de gebruiker bezoekt. Steganos Online Shield VPN versleutelt al het internetverkeer binnen deze privétunnel, ongeacht of de (wifi)verbinding waarbinnen deze tunnel wordt aangelegd veilig is of niet. De sterk beveiligde servers van Steganos beschermen persoonlijke gegevens tegen hackers.

 

 

IT-security uit Duitsland

Zowel G DATA als Steganos zijn Duitse softwareleveranciers, die zich aan de strenge Duitse wetgeving voor databescherming houden. Beide bedrijven hebben verklaard dat zij geen achterdeuren in hun producten verwerken.

 

 

Allesomvattende beveiliging voor computers, mobiele apparaten en internetgebruik

G DATA INTERNET SECURITY beveiligt de pc en uw persoonlijke gegevens op een betrouwbare manier – met de beste bescherming tegen virussen, keyloggers en Trojaanse paarden, inclusief een krachtige firewall. Hiermee hebben internetgebruikers de beste bescherming tegen elk online gevaar – of zij nu aan het internetbankieren zijn of aan het surfen op internet. En met de geïntegreerde kinderbeveiliging kunnen zelfs jongere gebruikers goed worden beschermd tegen gevaren op het internet tijdens het surfen.

 

 

G DATA Internet Security Voor Android

Deze beveiligingsoplossing biedt betrouwbare bescherming aan smartphones en tablets. Naast beveiliging tegen virussen, gevaarlijke apps en gevaren tijdens het surfen, biedt INTERNET SECURITY VOOR ANDROID ook de mogelijkheid om verloren smartphones terug te vinden of de gegevens op afstand te verwijderen om deze te beschermen tegen onbevoegde toegang.

 

 

Steganos Online Shield VPN

Deze software minimaliseert risico’s op het internet, filtert online advertenties en ontsluit op geolocatie gebaseerde contentblokkades. Gebruikers voorkomen het afluisteren van hun data en maken sociale tracking onmogelijk, waardoor geen profiel van de gebruiker kan worden gemaakt op basis van zijn surfgedrag.

 

 

VPN voor G DATA-gebruikers

Bestaande G DATA-klanten kunnen Steganos Online Shield VPN als losse toevoeging kopen. De eerste licentie kost €14,95. Elke volgende licentie kost €10,00.

 

 

Systeemeisen

PC met Windows 10/8.x/7 met 1 GB RAM of meer (32 bit) of 2 GB RAM of meer (64 bit); Windows Vista (SP2 of hoger, 32/64 bit) met 1 GB RAM of meer, of Windows XP (SP3, 32 bit) met 1 GB RAM of meer. Mobiel apparaat (smartphone of tablet) met Android 4 of hoger.

 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord