Review: Asus Clique R100 2015-11-17T16:55:36

Facebook verbergt ex uit overzicht bij verbreken relatie

7 verborgen trucjes in Windows 10

Review: Asus Clique R100

Subtiel streamertje

Review: Asus Clique R100

Muziekstreaming is een mooie uitvinding, maar smartphones noch laptops zijn ideale apparaten om de diverse diensten te beluisteren, althans niet via de ingebouwde speakers.

Er zijn steeds meer complete speaker/versterkersystemen die u kunt gebruiken met bijvoorbeeld Spotify Connect, maar wat als u al een degelijk audiosysteem hebt? Dan is de Asus Clique R100 een interessante oplossing. Het is een heel klein doosje met een Qualcomm Allplay-module en een hoogwaardige digitaal-analoogconverter erin, dat u via een 3,5 mm of een optisch digitale verbinding aansluit op uw bestaande stereoapparatuur of actieve speakers. De Clique kan overweg met Spotify en de nodige andere streamingdiensten, al zijn veel daarvan niet in Nederland beschikbaar. Deezer ontbreekt vooralsnog, maar uw eigen muziekbestanden streamen kan wel met de Qualcomm Allplay Jukebox-app (iOS/Android). Die app is helaas wel nog buggy. Heel goedkoop is de Clique niet, maar de prijs is gezien de gebruikte onderdelen en de optische uitgang begrijpelijk.

Conclusie

Een prima oplossing om uw muziek draadloos te streamen naar uw bestaande apparatuur.

Adviesprijs: € 79,95

Voor meer informatie: www.asus.com


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord