Review: Canvio Advance (2 TB) 2018-03-30T11:14:10

Geen ondersteuning meer voor Anniversary Update Windows 10

Typemiep

Review: Canvio Advance (2 TB)

Lezen en schijven

Review: Canvio Advance (2 TB)

Een Windows-update blijft hangen, ransomware slaat toe ... scenario’s waarbij de schade meevalt, zolang u maar regelmatig back-ups maakt. Een externe schijf is dan ook altijd een goede investering.

De handzame Canvio Advance van Toshiba is een van de nieuwste modellen. We meten via usb 3.0 een schrijfsnelheid van circa 130 MB/s. Een full hd-film van 5 GB is daarmee in een halve minuut overgezet, een respectabele snelheid. Toshiba biedt optionele software voor automatische back-ups en versleuteling. Mocht u de schijf verliezen of hij wordt gestolen, dan kan men zonder wachtwoord niet bij uw bestanden. Wilt u die extra zekerheid? Stel dit dan direct in, omdat de schijf ervoor opnieuw geformatteerd moet worden. Van deze aankoop krijgt u geen spijt.

Conclusie

Veel opslagruimte voor weinig geld, in een compacte behuizing.

Adviesprijs: € 99,99 (ook verkrijgbaar in versies van 1 en 3 TB)

Voor meer informatie: https://www.toshiba-storage.com


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord