Review: Creative T50 speakers 2015-11-05T16:08:04

Review: Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Review: Foscam Fosbaby

Review: Creative T50 speakers

Luxe geluid

Review: Creative T50 speakers

Creative heeft een naam hoog te houden op het gebied van geluid voor de computer. Toen we dus de T50 speakers op de redactie ontvingen, waren onze verwachtingen hooggespannen.

Deze uit de kluiten gewassen bureauspeakers zien er indrukwekkend uit met drie conussen per stuk, die niet schuilgaan achter een rooster of doek. De plastic constructie roept vragen op, zeker gezien de niet zo malse prijs. Eenmaal aangesloten zijn we goeddeels gerustgesteld: de T50’s klinken zeker niet slecht. Mooi is de mogelijkheid via bluetooth, inclusief de hoogwaardige apt-x codec, verbinding te maken. Zo is afspelen vanaf een smartphone net zo eenvoudig als vanaf een laptop, bedraad of onbedraad. De T50 kenmerkt zich door een zeer beheerste weergave; het maximale volume valt mee, maar het laag is ondanks de afwezigheid van een subwoofer verrassend krachtig. Ook de balans tussen hoog, laag en midden is in orde. Als we iets te klagen hebben, is het dat de T50’s wat ‘saai’ klinken.

Conclusie

Prijzige, maar goed klinkende speakers voor wie vaak achter de pc muziek luistert.

Adviesprijs: € 249,–

Voor meer informatie: www.creative.com


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord