Review: DiskAshur PRO2 2017-09-28T14:16:19

Sony VPL-VW260ES is 'betaalbare' 4K-beamer

Automatisch afspelende video's op Facebook uitschakelen

Review: DiskAshur PRO2

(P)interessant!

Review: DiskAshur PRO2

De DiskAshur PRO2 van iStorage is een externe harde schijf die te beveiligen is met een fysieke pincode. Die voert u in op het apparaat via een numeriek toetsenbord.

De eerste keer dat u de schijf opstart, typt u eerst een standaard 'administrator'-pincode in. Die code staat vermeld in de handleiding, en is dus voor iedere nieuw aangeschafte disk gelijk. Men raadt dan ook aan om de pincode direct te wijzigen, wat duidelijk uitgelegd wordt in de instructies. Wel zo veilig is dat de pincode die u kiest een lengte van 7-15 cijfers kan hebben, en dat de code geen opeenvolgende (1234) of gelijke (4444) getallen mag bevatten. Een ander wapenfeit is dat u een tweede code aan kunt maken voor een andere gebruiker. We zouden verwachten dat die persoon dan zijn eigen partitie toebedeeld zou krijgt, zodat gebruikers alleen bij hun eigen data kunnen. Een gemiste kans: dat is namelijk niet zo. Zowel de admin-code als de 'gast'-code geven – zodra de schijf is aangesloten op de pc en de code is ingevoerd – toegang tot dezelfde data, en dat is toch wat onhandig.

Conclusie

Externe schijf die handig genoeg te beveiligen is met fysieke pincode.

Adviesprijs: vanaf circa € 280,­–

Voor meer informatie: https://istorage-uk.com/product/diskashur-pro2/


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord