Review: EasyAcc PB10000QC3, PB20000QC3 2016-11-30T09:12:24

Review: Samsung UE49K6400

Series en films Netflix te downloaden voor offline gebruik

Review: EasyAcc PB10000QC3, PB20000QC3

Extra snel laden

Review: EasyAcc PB10000QC3, PB20000QC3

Powerbanks zijn handig om uw mobiele telefoon onderweg op te laden, maar hoe snel dat opladen gebeurt hangt af van uw telefoon én de powerbank.

Steeds meer smartphones beschikken over Qualcomm’s Quick Charge-technologie, waarbij het voltage dat op de usb-kabel staat verhoogd kan worden om het laden zo extra snel en toch efficiënt te laten gebeuren. EasyAcc komt nu met twee powerbanks van 10.000 mAh en 20.000 mAh die Quick Charge 3.0 ondersteunen en een maximale spanning van 12 volt kunnen leveren via de usb-uitgang. Wij testten de powerbanks met een HTC 10-smartphone. Het opladen van dat toestel gaat met een normale adapter die 3 ampère bij 5 volt kan leveren in iets meer dan twee uur, terwijl diezelfde test met de EasyAcc powerbanks minder dan anderhalf uur duurde. Ook voor telefoons die géén Quick Charge ondersteunen zijn de powerbanks van EasyAcc echter interessant: ze kunnen ook bij 5 volt hoge stroomsterktes tot 3,6 ampère leveren.

Conclusie

De EasyAcc powerbanks blijken ideaal om smartphones die Quick Charge ondersteunen extra snel op te laden; ook normale usb-apparaten laden deze powerbanks vlot op.

Adviesprijs: € 49,– / € 89,–

Voor meer informatie www.mobisun.nl


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord