Review: Evoluent D 2019-10-16T10:36:12

Laat Samsung je selfie - bijna - de ruimte in schieten

Word: delen via de cloud

Review: Evoluent D

Verdraaid!

Review: Evoluent D

De Evoluent D is een verticale muis waar uw pols in zijn natuurlijke houding tegenaan rust. De knoppen buigen op de uiteinden iets af en volgen daarmee de kromming van de vingers. Al met al muist dat heel prettig en bovendien went het ook snel.

U hoeft er geen software bij te installeren, maar de optie is er wel en dat biedt meer mogelijkheden. Zo is de functie van elke knop (zes in totaal) aan te passen en bepaalt u er ook secundaire functies mee. Door de knop onder de duim ingedrukt te houden en een andere erbij in te drukken, voert u zo tot vier extra acties uit. Vergelijk het met sneltoetsen op een toetsenbord. Het programmaatje kan ook geregeld een geheugensteuntje geven om een korte computerpauze in te lassen.

Conclusie

Een ergonomische muis die verticaal gebruikt wordt.

Adviesprijs: € 119,99 (met kabel) / € 139,99 (wireless)

Voor meer informatie: https://www.ergodirect.nl/ergonomische-muizen/evoluent-d-wired/


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord