Review: Jabra Storm 2014-12-10T12:35:37

Domein The Pirate Bay weer in gebruik

BitTorrent wil Sony helpen met uitbrengen The Interview

Review: Jabra Storm

Prima geluidskwaliteit

Review: Jabra Storm

Nu we weer midden in het najaar zitten en het flink wil waaien, hebben we er bij het buiten telefoneren regelmatig last van dat de overgevoelige microfoon van de smartphone ook alle windgeruis oppikt. Dat is niet bevorderlijk voor de communicatie.

De Jabra Storm is een bluetooth headset die dat euvel moet voorkomen; wij probeerden hem uit. De Storm is een zeer lichte headset (11,3 gram) van het type dat u achter uw oor bevestigt. Een volumeknop en een aanraakgevoelige knop om gesprekken te beginnen en te beëindigen zijn samen met een aan-uit schakelaar aan de achter- en onderzijde verwerkt. Koppelen gaat dankzij nfc bijzonder eenvoudig; uiteraard kan het ook handmatig indien uw smartphone geen nfc ondersteunt. De gesprekskwaliteit is overwegend goed – de geluidskwaliteit van de speaker is uitstekend, u verstaat uw gesprekspartner heel goed. Die hoort u echter wat minder goed dan wanneer u direct met het toestel zou bellen: de ruisonderdrukking heeft een onderwatereffect als bijwerking, wanneer er tenminste omgevingsgeluid is. De gesprekstijd is met 10 uur uitstekend.

Lees ook: Stel je eigen muziekjaar samen met Spotify

Conclusie

Een fijne, lichtgewicht headset met prima geluidskwaliteit.

Adviesprijs: €69,–  

Voor meer informatie: www.jabra.com


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord