Review: Kaspersky Security Cloud 2020 2020-01-26T11:21:44

Nieuwe emoji in 2020: diversiteit voert boventoon

Ditto Clipboard Manager

Review: Kaspersky Security Cloud 2020

Bescherming van boven

Review: Kaspersky Security Cloud 2020

Security Cloud van Kaspersky is een veiligheidsabonnement in - jawel - de cloud. Via een online portal hebt u zicht op de apparaten (pc’s en smartphones) die onder het abonnement vallen en kunt u de software naar nog onbeveiligde apparatuur sturen.

De nieuwe versie (2020) biedt o.a. verbeterde privacybescherming voor Android, waarmee u in één oogopslag alle app-machtigingen bekijkt en beheert, wat helpt bij het identificeren van dubieuze apps die gegevens verzamelen waar ze niet bij zouden mogen. Verder zorgt verbeterde anti-phishing voor het controleren van verkorte urls en het waarschuwen wanneer daar een phishing-link achter schuilgaat. De algemene bescherming tegen malware is van de hoogste kwaliteit, zo bewijzen vergelijkende tests.

Irritaties die ook in deze nieuwe versie blijven, zijn de matige integratie van de wachtwoordmanager en de tot 500 MB per dag beperkte vpn-dienst.

Conclusie

Bescheiden upgrade voor prettig en veelzijdig antivirus-product.

Adviesprijs: vanaf € 69,95 p/j

Voor meer informatie: www.kaspersky.nl/security-cloud


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord