Review: Kensington EVAP 2014-12-10T13:21:08

Echt grootbeeld met 40 inch 4k-scherm van Philips

Kerstgedachte: gratis data

Review: Kensington EVAP

EHBO voor uw smartphone

Review: Kensington EVAP

Een ongeluk zit in een klein hoekje en helaas komt het vaak voor dat een mooie smartphone in het water terechtkomt. Volgens cijfers van Kensington overkomt dit twee op de drie telefoonbezitters. Toch is dan nog niet alles reddeloos verloren, zeker niet als u de Kensington EVAP in huis hebt.

Haal de telefoon uit het water, dep hem droog met een handdoek en maak de verpakking van dit EHBO-pakket voor de telefoon open. Er zit een plastic tasje in met daarin een vochtopnemend product. Als u de telefoon 24 tot 48 uur samen met dit spul in het zakje laat zitten, is de telefoon weer kurkdroog en kan-ie weer gewoon gebruikt worden. Het materiaal dat Kensington gebruikt is 700% effectiever dan rijst wat ook vaak voor dit soort ongelukjes wordt gebruikt. Het nadeel is wel dat rijst meestal in huis is, maar eigenlijk mag deze EHBO-set voor de smartphonegebruiker niet in de verbanddoos ontbreken.

Lees ook: Kensington AbsolutePower

Conclusie

Uw telefoon in het water laten vallen? Dan maakt de Kensington EVAP uw telefoon weer veilig droog.

Adviesprijs: €24,99

Voor meer informatie: www.kensington.com


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord