Review: LinQ usb-c Multiport Hub 8-in-1 2021-01-30T16:03:34

Word: Lijnen invoegen

Lettertypen meeverpakken met TextImages

Review: LinQ usb-c Multiport Hub 8-in-1

Link gelegd

Review: LinQ usb-c Multiport Hub 8-in-1

Door een usb-c-hub aan te sluiten op de usb-c-poort van uw moderne laptop, krijgt u er veel aansluitingen bij. Handig op Windows-laptops maar ook zeker op MacBooks, die immers alleen usb-c-poorten hebben.

De LinQ usb-c Multiport Hub 8-in-1 verandert één usb-c-poort in acht aansluitingen en krijgt stroom door uw usb-c-laptopoplader op de hub aan te sluiten. Eén aansluiting valt dus weg. De overige poorten zijn nuttig: hdmi met ondersteuning voor 4K-beeld met 60 Hz, twee snelle usb3.0-a-poorten, een usb-c-poort met ondersteuning voor opladen met maximaal 100 watt, tf- en sd-kaartlezers en een netwerkaansluiting.

In de praktijk ervaren we twee nadelen: de kaartlezers werken enkel op usb2.0-snelheid en zijn dus langzaam. De netwerkaansluiting ondersteunt gigabitsnelheden, maar alleen als u een usb 3.0-opslagapparaat met de hub verbindt; dan schakelt de hub zijn usb 3.0-functie in. Onhandig, zeker gezien de stevige prijs van de usb-c-hub. Alternatieve hubs doen dit beter.

Conclusie

Prijzige usb-c-hub sluit vervelende compromissen.

Adviesprijs: € 90,-

Voor meer informatie: http://linqbyelements.dk


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord