Review: Logitech Ergo M575 2021-01-17T08:36:31

WhatsApp-chats overzetten naar Telegram nu mogelijk

Hobbyist tovert oude iPod om tot Spotify-speler

Review: Logitech Ergo M575

Ergonomisch computeren

Review: Logitech Ergo M575

Nu thuiswerken en -studeren echt zijn ingeburgerd, doet u er goed aan eens kritisch naar uw muis te kijken. Doet deze het nog naar behoren en houdt hij nog steeds prettig vast, ook als u uren achter de computer zit? Als u een nieuwe muis zoekt, is een ergonomisch model het bestuderen waard.

Logitech is de bekendste aanbieder van ergonomische muizen en verkoopt sinds kort de Ergo M575.

De vorm is typerend: u legt uw hand om de muis heen en bedient met uw duim de trackball. Zo hoeft u uw hand en arm nauwelijks te bewegen en kunt u in de juiste ergonomische houding blijven zitten of staan. De muis werkt naar behoren en heeft prettige knoppen en een cursor op de bovenkant. De verbinding, via bluetooth of Logitechs Unifying-dongel, is stabiel en de fabrikant belooft dat de muis twintig tot vierentwintig maanden meegaat op de aa-batterij. Daarna stopt u er een nieuwe batterij in.

Conclusie

Betaalbare ergonomische muis. Het is misschien even wennen, maar bevalt goed.

Adviesprijs: € 50,–

Voor meer informatie: www.logitech.com/nl-nl


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord