Review: Plantronics Backbeat Fit 3200 2019-11-27T15:17:59

HiDrive: altijd en overal toegang tot je bestanden

PowerPoint: hulplijnen gebruiken

Review: Plantronics Backbeat Fit 3200

Gevleugelde uitspraak

Review: Plantronics Backbeat Fit 3200

Draadloze oordoppen zijn zeer gebaat bij een ontwerp met ‘vleugels’, dat wil zeggen haakjes die ervoor zorgen dat ze goed blijven zitten.

Soms in de oorschelp, maar in het geval van de BackBeat Fit 3200-dopjes van Plantronics om het oor heen. Als brillenpootjes. Niet bepaald een subtiele look maar tijdens het sporten wel erg fijn. De pasvorm is uitstekend en we maakten ons geen moment zorgen dat we ze onderweg zouden verliezen.

Geluid bijstellen

Oordopjes staan niet zozeer bekend om hun stevige baspartij, maar in het geval van dit model is het tegenovergestelde waar. De bastonen zijn juist iets té nadrukkelijk aanwezig. Binnen de app vinden we een equalizer waarmee we het middengebied meer naar voren kunnen halen. Het geluid is dan weer mooi in balans. In de app is ook te regelen wat er gebeurt zodra u de doppen indrukt, één of twee keer snel achter elkaar, maar met de standaardinstellingen waren we persoonlijk al tevreden.

Korte eind

De BackBeat Fit 3200 heeft ook een modus die omgevingsgeluid doorlaat, handig voor buitensporters. Het volume is dan alleen zó zacht dat u een nummer net zo goed helemaal kunt pauzeren. Sony’s WF-1000XM3-doppen bieden ook zo’n functie en vinden hierin duidelijk een betere mix … maar die zijn ook 100 euro(!) duurder.

Tot slot nog even over het opbergdoosje annex lader. Die laadt op via micro-usb en niet usb-c, wat vandaag de dag toch een domper is. Het kabeltje dat meegeleverd wordt, is daarnaast extreem kort: slechts 3 centimeter.

Conclusie

Draadloze oordoppen die stevig blijven zitten en goed klinken.

Pluspunten
Pasvorm, vol geluid, waterdicht (tot 1 m diep).
Minpunten
Geen usb-c, aan de prijs.

Adviesprijs: € 149,99

Voor meer informatie: https://www.plantronics.com/nl/nl/product/backbeat-fit-3200


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord