Review: Qwerkywriter S 2018-10-31T10:16:36

Microsoft brengt oktober-update Windows 10 opnieuw uit

Phishingmail van Sinterklaas in omloop

Review: Qwerkywriter S

In(k)teressant!

Review: Qwerkywriter S

Toetsenborden die eruitzien als typemachines: niet bijzonder praktisch, wel heel sfeervol. Menig artikel is tot stand gekomen op de Retro Classic van Azio, maar nu staat al een poosje de Qwerkywriter S van Qwerkytoys op het bureau.

Dit toetsenbord heeft wat aardige extra’s. Zo biedt de ‘wagen’ plaats voor een smartphone of tablet, waarvan u er drie tegelijk via bluetooth kunt koppelen. De rolknoppen waarmee vroeger papier op zijn plaats werd gebracht, dienen om te scrollen of om het volume te bepalen. De regelverzethaak links doet daarnaast ook echt dienst als enter-knop.

Al met al dus een hartstikke leuk hebbeding, ware het niet dat de adviesprijs wel erg hoog is. Aan de kwaliteit ligt het verder niet, zo is de toetsaanslag lekker licht. Maar het blijft hoe dan ook een dure grap.

Conclusie

Nostalgisch maar duur toetsenbord met geinige extra’s.

Adviesprijs:  $ 249,–

Voor meer informatie: https://www.qwerkywriter.com


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord