Review: Sony SP700N 2018-10-14T19:40:43

CPB: WhatsApp-oplichting komt telkens vaker voor

Adobe brengt Photoshop CC in 2019 uit voor iPad

Review: Sony SP700N

(D)opdreunen

Review: Sony SP700N

De basweergave in oordoppen is vaak niet al te best, maar bij de volledig draadloze WF-SP700N-dopjes van Sony is er eerder sprake van het tegenovergestelde.

In deze oordopjes zijn de lage tonen dusdanig opgepompt dat andere klanken wat in het gedrang komen. Voor sporters die opzwepende muziek luisteren is zo’n duidelijke bas uiteraard welkom, maar iets minder had best gemogen. Opvallend is dat de WF-SP700N-doppen even duur zijn als de soortgelijke Bose SoundSport Free en Jaybird Run, maar dat alleen het model van Sony ruisonderdrukking biedt. Het verschil is helaas nauwelijks te merken, met als extra nadeel dat het geluidsbeeld dan nóg meer naar de lage tonen neigt. U kunt wel een en ander bijstellen in Sony’s equalizer-app, maar het blijft lastig om er een goed gebalanceerd geluid uit te krijgen. Dat neemt niet weg dat de bouwkwaliteit uitstekend is, de doppen stevig blijven zitten en de connectie tevens stabiel is.

Conclusie

Een aardige poging, maar voor deze prijs zijn er betere alternatieven.

Adviesprijs: € 200,–

Voor meer informatie: https://www.sony.nl/electronics/truly-wireless/wf-sp700n


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord