Review: Speedlink Estrado 2016-05-18T12:54:01

Huisdiercamera Furbo schiet brokjes en stuurt alerts

Feedback Hub: Zo vertel je Microsoft wat je niet goed vindt aan Windows 10

Review: Speedlink Estrado

Miskleun steun

Review: Speedlink Estrado

De Speedlink Estrado is een ‘multifunctionele hoofdtelefoonsteun’: een apparaat waaraan u een hoofdtelefoon of headset kunt ophangen, wanneer die niet in gebruik is.

Een, toegegeven, fraai afgewerkt stuk aluminium, dat u in een wat minder fraaie plastic bodemplaat steekt. In die bodem heeft Speedlink een usb 2.0-hub met drie poorten verwerkt en een geluidskaartje met een microfooningang en audio-uitgang. Het geheel kost 40 euro en dat is ongeveer 30 euro te duur. De geluidskaart voegt absoluut niets toe aan het apparaat dat zich standaard al in uw laptop of desktop bevindt, een usb 2.0-hub is anno 2016 amper zinvol te noemen (usb 3.0 stamt zelfs al uit 2008) en de door Speedlink gebruikte voedingskabel met aan beide kanten dezelfde usb-a-stekker is ronduit riskant. Prik deze abusievelijk in de verkeerde aansluiting en u loopt het risico het apparaat of zelfs uw computer ernstig te beschadigen. Hebben we dan niets positiefs te melden? Jawel: uw headset kunt u er prima aan ophangen.

Conclusie

Een aardig idee, maar in deze uitvoering kunt u het beter laten liggen.

Adviesprijs: € 39,99

Voor meer informatie: www.speedlink.com


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord